Családi házak gépészeti kivitelezése

Telefonszám:06204917949 / 06709073440
Építkezni szeretne, de nincs gépésze? Akit ajánlottak, nem ér rá? Vagy csak másfél év múlva? NE keressen tovább, nálunk a megoldás!

Kibõvült csapatunk rendelkezünk olyan épületgépészekkel, akik foglalkoznak családi házak teljes gépészetével!

Családi ház gépészeti kivitelezése:

- vízszerelés
- csatornaszerelés
- gázszerelés
- fûtésszerelés

Gépész csapatunk minden esetben telekhatáron belül lévõ közmûvektõl indulnak! (Van partnerünk közmû építésre is, de arra majd egy másik cikkben térünk ki!) Szóval a közmûvek, ha bent vannak a telekhatáron belül, gépész csapatunk onnantól építkezik, akár földmunkával együtt! Az éppen aktuális jogszabályoknak megfelelõen! Természetes a fûtés és a használati meleg víz, az épületen belülrõl kerül kiépítésre!

Az, hogy a gépész csapatunk mikor tud kezdeni egy épületen sokban függ attól, hogy éppen mennyi árajánlatot fogadtak el! Ebbõl kifolyólag a kezdés akár lehet az árajánlat elfogadásától számítva 1-2 nap, 1-2 hét vagy akár több hónap is! Ezt kérem vegye figyelembe!

Meglévõ családi házak gépészeti kivitelezésével kapcsolatban, és teljesen új építésû családi házak gépészeti kivitelezésével kapcsolatban is, kérem e-mail-ben érdeklõdjenek!

Sokat gyorsít az ügyintézésen és az árajánlat készítésen, ha a kapcsolatfelvételi e-mail-ben a lehetõ legtöbb információt közli velünk, és lehetõség szerint a jóváhagyott épületgépészeti tervét is szeretnénk megkapni!

Írjon még ma e-mail-t!

Elérhetõségek Tel: 06204917949, 06709073440

Kérjen visszahívást!

E-mail:

epuletgepeszeti.kivitelezesek@gmail.com

info@vizszerelo-budapest.hu

Závodszki Zoltán

Vissza a főoldalra