PURICOM mint VIZTISZTÍTÓ márka (forgalmazott márkánk)

Telefonszám:06204917949 / 06709073440
Víztisztításban iszonyatosan nagy szórás található meg a magyar piacon, mint árban mint minõségben is!

MI kiszálltunk az állandó árversenybõl! És inkább a minõségi termékek forgalmazásával foglalkozunk!

Hisz úgy lehet valamit olcsóbbá tenni, ha kispórolják a termékbõl a megfelelõ anyagokat és egy sokkal olcsóbb silányabb minõségûvel helyettesítik!

Leírás a Puricom cégrõl:

A Puricom története

A Puricom Water Industrial Corporation 1989-ben alakult Tajvanban. Az alap elképzelés az volt, hogy a vízkezelõk és víztisztítók egyre növekvõ piacát a lehetõ leghatékonyabban és a legmagasabb minõségû termékekkel szolgálják ki, legyen szó, tervezésrõl, fejlesztésrõl, gyártásról vagy akár értékesítésrõl. A cég fennállásának már 2.! évében az élre küzdötte magát az RO készülékek és kiegészítõk gyártásában. A Puricom  R+D+I (kutatás, fejlesztés, innováció) tevékenységeket végez, valamint saját laboratóriumában felügyeli és ellenõrzi a gyártási folyamatokat a termékek és szolgáltatások magas színvonalának folyamatos biztosítása érdekében. AZ R&D&I eredményeknek köszönhetõen ma is a világ vezetõ RO készülékeket és kiegészítõket gyártó cége.  Az igen széles termékpaletta tartalmaz pult alatti, vagy pultra helyezhetõ készülékeket, álló vízadagolókat , ipari vízkezelõket, kiegészítõket, és mindezekhez a legjobb minõségû csatlakozókat, szûrõket, szûrõházakat, valamint nyomásfokozó pumpákat használják.
A vásárlói igények megkövetelték, hogy a cég berendezkedjen Európában is, így a Puricom Europe 2006-ban megnyitotta kapuit. A stratégiai helyzethez hozzájárul a kiváló logisztikai szolgáltatás, mely lehetõvé teszi a minõségi kiszolgálást az európai ügyfelek számára.
Magyarországi képviseletünk 2011-ben nyílt meg. Szakértõ munkatársaink képzéseket, karbantartást, és személyre szabott figyelmet biztosítanak viszonteladóink számára.


Márkanév

A Puricom egy jól ismert márkanév Európában, a Közép-Keleten, Japánban, és Délkelet-Ázsiában. A kutatásoknak és a fejlesztéseknek köszönhetõen a Puricom márkának több, mint 70 országban van képviselete, és a kínálatában több, mint 40 féle modell szerepel, melyek rendelkeznek CE, TUV, és Taiwan SGS tanúsítványokkal.
A legjobb minõség biztosításának érdekében, a Puricom csakis ismert, minõségi márkák kiegészítõit használja, mint például a brit John Guest csatlakozók és csövek, és Filmtec membránok. A Puricom a WQA (Water Quality Association) tagja. Hitvallásunk: A tisztított víznek az utolsó cseppig igazán tisztának kell lennie.


Puricom kultúra

A Puricom üzleti elképzelése, hogy minden partnerével megtalálja az együttmûködés elõnyeit, amely kölcsönös bizalmon alapszik. A Puricom igyekszik ápolni a kapcsolatot minden partnerével, mely lehetõséget ad az közös növekedésre, és üzleti fellendülésre. A Vásárlók visszajelzéseit fontosnak tartja, hisz ezek alapján tud hatékonyan igazodni a fogyasztói igényekhez.


Értékeink

A kezdetektõl két dolog vezérli a céget, ami nem tûr kompromisszumot: a minõség és a folyamatos fejlesztés.  Az aktuális trendek kielégítésének, és az elõrelátásnak köszönhetõen a Puricom mindig készen áll arra, hogy megfeleljen a rohamosan változó ipar igényeinek.

Vissza a főoldalra