Radiátor csere

Telefonszám:06709073440
Panel lakásokban hamarosan következik a radiátorok cseréjének az ideje! A Főtáv az idei évre előre láthatólag május 16 – augusztus 15 között van a karbantartási időszak és lehetőség radiátort cserélni! (A visszatöltésnek augusztus 31-ig meg kell történnie.) Fontos, hogy a megjelölt időpontban NINCS leengedve a fűtési rendszer! Az esetek 99%-ban 2-3 hét áll a rendelkezésre, amikor a ház közősképviselője, egy egyszeri ingyenes töltést-ürítést meghirdeti az épület faliújságán, amennyiben ilyen nincsen érdeklődjön, hogy mikorra van tervezve a töltés-ürítés.

Amennyiben az ingyenes töltés-ürítésről lemaradna, de a fentebb megjelölt időponton belül van, akkor is kérhető a fűtési rendszer leengedése, DE ezért már fizetni kell!

Radiátort szeretne cseréltetni akkor válasszon minket! Szakszerűen, lehetőségekhez képest gyorsan, és a lehető legkevesebb kosszal, vállaljuk a radiátor cseréket!

Áraink:

Radiátor csere munkadíja : érdeklődjön e-mail-ben!

A radiátor csere a következőt jelenti

Ugyan akkora az új radiátornak a kötéstávolsága mint a réginek, az új radiátornak a tartószerkezetét felfúrjuk, a radiátort feltesszük és nem szükséges az ágvezeték átalakítása!

Radiátor csere vezeték átalakítással munkadíja: érdeklődjön e-mail-ben

Radiátor csere vezeték átalakítással:

A meglévő kötéstávolságnál az új radiátor kisebb, ilyenkor az ágvezetéket vissza szoktuk vágni, menetet vágunk a cső végére, feltesszük az új radiátort, a kötéstávolság és a mélység különbséget új vezeték szakasz létrehozásával bekötjük! Itt két lehetőség közül lehet választani!

Olcsóbb: ötrétegű műanyag csővel és presszes idomokkal, az ötrétegű csövet óvni kell a külső behatásoktól mert sérülékeny!

Drágább: szénacél csővel és presszes idomokkal, a szénacél csövet is óvni kell de jóval ellenállóbb a külső behatásokkal szemben!

Radiátor csere vezeték átalakítással és átkötő szakasz létrehozásával munkadíj: érdeklődjön e-mail-ben

Radiátor csere vezeték átalakítással és átkötő szakasz létrehozásával, ilyen szerelést akkor kell csinálni, ha a fűtési rendszer úgynevezett egycsöves fűtéssel van létrehozva és még a házzal együtt oda került radiátor van felszerelve, és nincs a radiátor előtt elzáró szelep! Ilyenkor az ágvezetéket kicsit hosszabban vágjuk vissza, a csövek végére menetet vágunk és először létrehozzuk az átkötő szakaszt, hogy az adott strangban tudjon cirkulálni a meleg víz, felkerül a radiátor szelep és utána a radiátor. Itt is lehet az anyagminőségben választani!

Olcsóbb: ötrétegű műanyag csővel és presszes idomokkal, az ötrétegű csövet óvni kell a külső behatásoktól mert sérülékeny!

Drágább: szénacél csővel és presszes idomokkal, a szénacél csövet is óvni kell de jóval ellenállóbb a külső behatásokkal szemben!


Egy korábbi cikkünkben már bemutattuk, a szénacél rendszert, a cikk itt tekinthető meg:

https://www.vizszerelo-budapest.hu/index.php/topic,54.0.html

Egy korábbi cikkünk amiben a fűtési rendszerek típusai is bemutatásra kerülnek:

https://www.vizszerelo-budapest.hu/index.php/topic,26.0.html


Hívjon és kérjen pontos árajánlatot, hogy idén Önnél is Mi tudjuk elvégezni a radiátorok cseréjét!

Olcsóbb kivitelezőt találhat, de mi vállalunk garanciát a munkánkra, a Főtáv szakemberei az eddigi összes munkánkat átvette és felelősségbiztosítással is rendelkezünk (amire még nem volt szükség)!

Závodszki Zoltán

20/491-79-49

Hívjon Most! Vagy
kérjen visszahívást!

70/907-34-40

Radiátor cserénél, ha szükséges vállaljuk az anyagbeszerzést is! Amennyiben minket bíz meg az anyagválasztással rossz minőségű anyaggal nem kell számolnia, a következő típusokat szereljük radiátorból:

- Dunaferr
- Romantic
- Viking
- BIASI
- Xhénia

Kiegészítők:

- Herz
- Danfoss

Vissza a főoldalra