Vissza

Duguláselhárítás Budapest

Előző téma - Következő téma

2016. augusztus 24. - 22:12:24

Szerző: root

Rövid ismertető:

Bármilyen dugulást eltudunk hárítani! Nem ígérgetünk, csináljuk!

Hívjon és segítünk!
Tel: 06204917949, 06709073440

És most egy kis leírás:

A legtöbb duguláselhárító cég a következőket ígéri a duguláselhárításra :


-   Gyorsan, pontosan
-   Max 1 órán belül érkezik
-   A piacon a legolcsóbban


Akinek már volt dolga igazi szakemberrel, az tudja, hogy ez a három dolog nem jár együtt! Ha egy komplikáltabb dugulásra érkezik a szakember és becsülettel megcsinálja, már ott össze tud szedni némi csúszást és az napi 3-5 címnél szép csúszást tud eredményezni, ilyenkor, ha mi késnénk a Tulajdonost értesítjük a késéről.
A keresett szakember ritkán ér rá egy órán belül, igaz lehetnek lemondások, megbetegedések, a tulajdonos próbálkozott elhárítani a dugulást és ideiglenesen sikerült neki, szóval sok mindentől  függhet, hogy ráér e a duguláselhárító vagy sem. A 3 pont közül, talán ezt a legkönnyebb betartani.
Viszont ami a legtöbb embert érdekli, amellett, hogy a dugulás legyen megszüntetve, az az ÁR, szerintünk a mai világban, pár éves élettapasztalattal rendelkezők tudhatják, hogy ami olcsó az gyanús, hisz vannak olyan költségek amiket ki kell termelnie egy vállalkozónak pl.: a nem olcsó szerszámot meg kell vásárolni, autót fenntartani/üzemeltetni, saját magán kívül 1 vagy több embernek a fizetése plusz a járulékok, MI nem vagyunk a legolcsóbbak, de olyan duguláselhárító gépeink vannak, hogyha kimegyünk egy dugulásra, nem fogjuk azt mondani, hogy nem tudjuk a munkát elvégezni!
Most, hogy tisztázva lett ez a 3 vevőcsalogató, ami mindenkinél olvasható, nézzünk némi leírást a duguláselhárításról.Duguláselhárítási árak a cikk végén, új hozzászólásban lesz megtalálható!

A dugulások FŐ okai WC-nél:

Sok nem tudják, vagy csak nem foglalkoznak vele, de nem javasolt a WC-be dobni nedves törlő KENDŐT, benne van a nevében, hogy nem wc papír, teljesen más a szerkezete a kendőnek, a víznek a hatására nem esik össze, nem mállik szét, így ha valamilyen oknál fogva a kendő elakadna a következő adag víz, nem tudja tovább vinni.
A következő pár dolgot leírom, de nem írók hozzá kommentárt, nem dobunk a WC-be, felmosó rongyot, felmosó fejet, rongyokat, macskaalmot, tisztasági betétet, tampont, fülpiszkálót, elpusztult házi kedvencet (volt rá példa).
Felújítások során a burkoló és a festő és egyéb kivitelezők a koszos vödröket csak egy helyre tudják kiönteni a takarítás után a wc-be, de itt is oda kell figyelni, hogy bekevert, gipsz, csemperagasztó, egyéb ragasztók, festékek stb NE kerüljenek a lefolyóba, mert ezek beletudnak kötni a lefolyó belsejébe. Főleg, ha a lefolyónak rossz a lejtése és kontrába áll, ez azt jelenti, hogy a víznek felfelé kell folynia, ha éppen nem is a lakáson belül, hanem a pincei alapvezetékben, de itt akkor garantált lesz a dugulás (előbb vagy utóbb)
Van még egy dugulási ok a WC-ben még pedig a csésze szélére felakasztható tisztítószer tartók. Leginkább cégeknél fordul elő, hogy a nagy sietségben a használó ,,véletlenül" beügyeskedi a lefolyóba, és ami a csészében van ahhoz hozzá már nem nyúl, jobbnak látja, ha gyorsan szabadulhat tőle, így letuszkolják a lukon (tisztelt a kivételnek), és 1-2 órán vagy 1-2 napon belül, már lehet is a duguláselhárítót hívni!

A dugulások FŐ okai zuhanytálcáknál, kádaknál, mosdóknál:

Rövid-hosszú haj, egyéb szőrök, szappanlerakodás, zsír, előfordulnak piperecuccok és akár még ékszerek is! Amennyiben a felsorolt berendezési tárgyakból, nem folyik el a víz, érdemes elenőrizni az első védvonalat a berendezés szifonját.
Mind a 3 helyen található jobb esetben egy szifon, a szifon elsődleges célja, hogy a lakásban NE legyen csatornaszag, de a nagyobb szennyeződések vagy oda nem való eszközök is megtudnak akadni.. A szifonok között van csőszifon és búraszifon. A kettő közül a csőszifonok sokkal nehezebben dugulnak el.
Amennyiben a szifon kitakarítása nem oldja meg a dugulást úgy a strang is ellehet dugulva, vagy maga az ágvezeték is. Ilyenkor már nem éri meg házilag foglalkozni a dugulással, a duguláselhárítót kell hívni és elektromos görénnyel meg kell kotortatni.
Szifon utáni dugulások ilyen helyen akkor szoktak lenni, ha a lefolyócsőnek nincs meg a megfelelő lejtése, vagy a vízspórolás miatt nincs elegendő víz a lefolyóban, hogy a szennyeződést elvigye, így az csak rakodik és rakodik idővel dugulást okozva.

A dugulások FŐ okai a konyhában:

Ételmaradékok, fogpiszkálók, ételbe szúrható színes díszítő műanyag kis rudak, a búraszifon olyan szempontból jó, hogy a pálcikák és a nagyobb ételdarabok nem tudnak elfordulni, és a szifon bűzzár részébe beragad és ott lesz a dugulás, amit egy ügyesebb kezű vagy vállalkozó kedvű tulaj is megtud oldani.
Csőszifon esetén, ha dugulás van, nagy valószínűséggel nem lesz elég egy szifon takarítás, oda duguláselhárítóra lesz szükség.
Konyhákból nem csak lakossági létezik, hanem vannak úgynevezett ipari konyhák, éttermi konyhák. Ilyen helyeken nagy rozsdamentes acél mosogató medencék vannak. Itt is szoktak egy két hibát elkövetni a vízszerelők telepítésnél. Több ilyen önálló mosogatómedencét sorba kötnek, és az alattuk lévő vezetéket közösítik, amivel nincs is semmi baj, viszont nem mindegy a lefolyócsövek keresztmetszete. Továbbá ezek a medencék önálló darabok mint írtam, a legtöbbet elfelejtik valamilyen módon rögzíteni, és ha meglökik elmozdulhat stb, a fix pvc csövek az ilyenfajta mozgást nem szeretik és egy idő után vagy szétesik a lefolyórendszer vagy el fog törni!


Amennyiben felkeltettem az érdeklődését és szeretné, ha a mi kis csapatunk dolgozzon Önnél is hívjon is mi megyünk!

Profi vízszerelő, fűtésszerelő, duguláselhárító csapatunk várja hívását!

4-24 órán belül tud érkezni a duguláselhárító kollégánk!

A dugulásokat falbontás nélkül szüntetjük meg!!!
[/b][/u]
Elérhetőségek
Hívjon Bizalommal!
Tel: 20/491-79-49, 70/907-34-40

Kérjen visszahívást!

E-mail:

epuletgepeszeti.kivitelezesek@gmail.com

info@vizszerelo-budapest.hu

Závodszki Zoltán

Dátum: 2016. augusztus 24. - 22:12:24

Szerző: root


Duguláselhárítás akár 2-4 órán belül.

Métertől függetlenül.

Ingyenes kiszállás.

Garancia.

Gépi duguláselhárítás:

Mosdó, mosógép vezeték, szifonok, kád, zuhanykabin, ezek általában 32 es pvc, 10 es spirál
Ár: 8000 ft tól

Mosogató,piszoár,   40-50 pvc 16 os spirállal
Ár:11000 tól

Wc, alapvezeték , strang, akna,darálós wc   90-kb 200 ig 22 es spirállal
Ár: 17000 tól

Használt eszközök:
Rottenberger 600 a legelterjedtebb spirálos technológia.
Vákumpumpa.

Dátum: 2016. augusztus 24. - 22:12:24

Szerző: root


Duguláselhárító kollégának, hogy is telik egy duguláselhárítás:


Ahol a gép látható az egy panel lakás 5. emeletén strang dugulás úgy dolgoztam, hogy közben felettem 5 emelet húzta le a wct fürdött mosogatott és minden az 5. emeleten kötött ki. 4 lakó szedte mögöttem a vizet a székletet stb. Volt hogy feljött egy csávó a 3.-ról és elkezdett arénázni miszerint ázik. Közöltem vele hozzon lapátot felmosót kesztyűt és segítsen a többieknek engem meg ne tartson fel mert szó szerint sz*rban lesz mindenki. Van akit felküldtem szólogatni ne használják a vizet egész jó összhang lett a végére. Meló végén készült a kép közben nem volt időm ilyennel foglalkozni. Ritka amúgy az ekkora szívás mint amit akkor éltem át.


Kitört pincei főgerinc vezeték 300 as öntött vas megszolgálta már az 50 évet.
Régi vas vezetékek teteje kezd el kirohadni először ez az előjele a későbbi komolyabb problémáknak. Fél pince elúszott. Duguláselhárítás csőcsere szivattyú takarítás fertőtlenítés. Megelőzhető...

Darálós wc:

Iszap fekália stb lerakódás hasznos karbantartani ezeket, ha furcsa erőlködő hangja van a motornak kihúzni leállítani plusz szakember. Mivel nem olcsó egy ilyen ha leég. Minden wc re igaz csak papírt dobunk bele. És amire rá van írva hogy vízben oldódik általában nem szokott. Törlőkendők gurigák stb stb ne dobjunk a wc-be mert hamarosan találkozni fogunk :)

Dátum: 2016. augusztus 24. - 22:12:24

Szerző: root