Vízszerelés Budapesten

Vízvezeték szerelés => TECE beépített WC tartály alkatrészek => A témát indította: Admin - 2018.Április.09 - Hétfő 23:46:07

Cím: TECE Könyökös Flexicső 3/8"-os
Írta: Admin - 2018.Április.09 - Hétfő 23:46:07
Nem csak TECE tartályoknál tud a szerelő olyan flexicsőbe belefutni amelyiken gyárilag van egy fix 90 fokban hajtott krómcső! Erre azért van szükség, mert a tartályban lévő elzáró szelep a tartály oldalán keresztül került bevezetésre, és nem a tartály tetején. És ezzel azt érték el, hogy sokkal kisebb hely áll rendelkezésre a flexicső fordulására, és, ha kicsi a hely a fordulásra a flexibilis cső befog roppanni! Ezzel elzárva a víz áramlását és a tartály nem fog tölteni vagy csak nagyon lassan!

Amennyiben a flexi csöveket nem cseréljük a javítások idején, azzal közelebb kerülhetünk egy esetleges csőrepedéshez! Igaz a tapasztalat azt mutatja (nálunk), hogy a beépített WC tartályokban lévő gyári csövek jóval strapabíróbbak mint azon társaik amelyeket a csaptelepek bekötésére használunk!

Termék ára: 4.200,- Ft/db/

Jelenleg raktáron van: 8 db (a feltüntetett raktárkészlet eltérhet a tényleges raktárkészlettől!)

Az első képen egy robbantott rajzot láthatunk, hogy csatlakozik a az elzáró szelepre, a többi képen, hogy milyen a valóságban!


(https://www.vizszerelo-budapest.hu/kepek/tece/alkatreszek/tece_flexi.jpg)

(https://www.vizszerelo-budapest.hu/kepek/tece/alkatreszek/tece_flexi_2.jpg)

(https://www.vizszerelo-budapest.hu/kepek/tece/alkatreszek/tece_flexi_3.jpg)

(https://www.vizszerelo-budapest.hu/kepek/tece/alkatreszek/tece_flexi_4.jpg)

(https://www.vizszerelo-budapest.hu/kepek/tece/alkatreszek/tece_flexi_5.jpg)